Tervetuloa etusivulle!

Tervetuloa musiikista kertovan sivustomme etusivulle. Sivustomme luominen on ollut meille pitkäaikainen haave ja tavoite, ja juuri siksi olemmekin niin ylpeitä esitellessämme valmiin projektimme maailmalle. Täysin valmis sivustomme ei tietenkään vielä ole, vaan tämä on pitkän kaavan projekti – tulemme jatkuvasti lisäämään uusia ja tuoreita artikkeleita blogiimme tarjotaksemme lukijoillemme aina tuoreinta ja ajankohtaisinta tietoa musiikista. Me olemme sitä mieltä, että koskaan ei voi oppia liikaa, ja tämän musiikkiaiheisen sivuston tarkoitus on juurikin tarjota jokaiselle lukijalle oppimisen lahja ja ilo!

Mistä sivusto kertoo?

Tänne saakka yhtä tai toista reittiä käyttäen päästyäsi lienet tietoinen siitä, että sivustomme ja blogimme koskee musiikkia. Tässä osiossa haluaisimme kuitenkin hieman täsmentää, mitä tarkalleen ottaen sivustomme käsittelee ja millaisista asioista voit täällä oppia lisää. Tähän kohtaan olisi ehkäpä jälleen hyödyllistä kertoa ideologiastamme: meistä koskaan ei voi oppia liikaa ja jokaisella pitäisi olla mahdollisuus oppia. Tämä luo hyvän aasinsillan siihen, että koemme musiikkiopetuksen olevan Suomessa riittämätöntä ja liian vaikeasti saatavilla olevaa. Läheskään jokaisella ei maassamme ole mahdollisuutta päästä opiskelemaan musiikkia tai se on tehty liian vaikeaksi ja monimutkaiseksi. Mitä vanhempaan ikään tullaan, sen suuremmaksi muodostuu kynnys lähteä oppimaan uutta ja moni hautaa haaveensa musiikin opiskelusta. Meistä tämä on suuri harmi.

Toinen ongelma on monessa tapauksessa se, että silloinkin kun vihdoin kerätään tarpeeksi rohkeutta lähteä oppimaan, moni törmää aivan liian suuriin oletuksiin ja vähättelyyn opettajan osalta. On helppo tuntea itsensä tyhmäksi, kun ollaan jonkin itselle uuden äärelle. Kukaan ei kuitenkaan ole tyhmä ja tällaiset ikävät tunteet ovat enemmän kuin tarpeeksi saamaan monet hylkäämään ajatuksensa musiikin opinnoista. Me haluamme tarjota turvallista ja yksinkertaista tietoa musiikista. Sellaista tietoa, jonka jokainen kykenee ymmärtämään ja jonka avulla kuka tahansa voi oppia musiikista ilman turhan vaikeaa terminologiaa ja muita hienouksia. Meistä musiikki kuuluu kaikille.

Haluamme vielä kerran toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle musiikkiaiheiselle sivustollemme – toivomme, että kirjoittamiemme artikkeleiden lukeminen tuottaa sinulle yhtä suurta mielihyvää kuin niiden kirjoittaminen soi meille!