Haluamme vielä kerran toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi blogiimme! Olet jo ehkäpä lukaissut jokusen artikkelimme ja saanut hyödyllistä lisätietoa jos jonkinlaisista muusiikkiin liittyvistä aiheista, mutta tässä osiossa haluaisimme porautua hieman syvemmälle siihen, mistä blogimme oikeastaan kertoo ja mistä se on saanut alkunsa.

Koska olet jo löytänyt yhtä tai toista reittiä tiesi blogimme ääreen, tiedät todennäköisesti jo, mistä blogimme kertoo: musiikista, muusikoista, musiikkikaupoista ja kaikesta näihin liittyvästä! Mikäli olet muusikko, muusikoksi halajava nouseva tähti tai ahkera musiikin kuuntelija, löytyy sivustoltamme taatusti sinullekin jotakin mielenkiintoista luettavaa.

Sisältöä jokaiselle

Tavoitteenamme on ollut tuottaa mielenkiintoista sisältöä aivan jokaiselle lukijalle, riippumatta siitä kuinka aktiivinen musiikin harrastaja onkaan kyseessä. Olemme halunneet kirjoittaa artikkelit yleiskielellä ilman vaikeaa harrastesanastoa, joka ei aukea kaikille. Olemme itse musiikin aktiivisia harrastajia ja olemme sitä mieltä, että musiikin pitäisi olla aivan jokaisen saatavilla. Silloin kun musiikista tehdään liian vaikeaa, ei monikaan uskalla lähteä harrastamaan sitä, vaan se tuntuu liian kaukaiselta. Tämän sivuston tarkoituksena on tuoda musiikki aivan jokaisen saataville turvallisella ja helpolla tavalla.

Keitä me olemme?

Tämän sivuston artikkeleita lukiessasi saatat alkaa miettimään, keitä me oikein olemme. Kuka on kaikkien näiden musiikkiaiheisten artikkeleiden takana ja kuka on halunnut luoda sivuston musiikista aivan jokaiselle? Tällä sivustolla emme juurikaan tuo itseämme julki, mutta haluaisimme ottaa tämän lyhyen osion kertoaksemme hieman itsestämme ja tarkoitusperistämme.

Olemme ryhmä musiikin aktiivisia harrastajia, jotka ovat kokoontuneet yhteen säännöllisen epäsäännöllisesti harrastamaan musiikkia jo vuosien ajan. Erään tapaamisen aikana syntyi hypoteettinen ajatus omasta musiikkiaiheisesta blogista, johon jokainen saisi toimittaa omaa sisältöä. Meni kuitenkin vuosia, kunnes se saatiin aikaiseksi, ja juuri nyt luet kyseisen blogin sisältöä.